mandag 29. oktober 2012

Dobbel kamp mot Bergen hjemme i Ski Ishall

I helgen spilte Ski mot Bergen hjemme i Ski Ishall på lørdag og søndag.

Lørdag.

Kamp start kl. 1700 så alt tydet på at gutta burde være våkne og klare.  Og det viste seg at de var også.  Jacob Noer satt inn den første målet allerede etter 2.11.  Frisk start for Ski.
Men, det viste seg for at Bergen var ett helt annet lag enn det vi møtte ifjor.
De utlignet etter 14.06.

I andre perioden ble trykket enda større og Ski slet med å komme i etablert angrep.
Bergen hadde flere raske og gode spillere, som vi ikke fikk helt tak på.

3. perioden frisknet Ski spillerne noe og skapt mer, men seieren ble klar til Bergen.
Siste perioden ble preget av veldig mange utvisninger, de fleste gikk til Bergen.  Uten at Ski fikk noen særlig utbytte av power play.

Kampen endte 2-5

Takke være godt spill fra Erlend Sveum kunne stillingen i kampen vært mye verre.

Målene til Ski ble scoret av:
Jacob Noer

Skudd statestikk:
1. periode  8-14
2. periode 10-14
3. periode 11-4  (ja du ser riktig,  Ski vant skudd statistikken klart i siste periode)

Utvisninger:
Ski - 12 min
Bergen - 24 min

Travel mann

Søndag
Kamp kl 10.00 det var tidlig.  2 av 97 guttene hadde blitt dårlige i løpet av kvelden/natten.
Det var 99' spillere som steppet inn for de 98' guttene som ikke kunne spille idag.  98' hadde egen kamp.
Forsterkningene fra 99' og 98' gjorde en kjempe jobb.

Igjen var det Ski som tok ledelsen, men Bergen kom fryktelig tilbake. Og gikk opp i ledelsen til 3-1 etter første periode.
2. perioden var en stillings krig med noen flittige arbeids maur på Ski laget.  De fikk forstyrret Bergen, så mye i denne perioden så Ski vant denne perioden 2-1. Kjempe innsats.
Bergen ledet 4-3 etter 2. periode.

3. perioden ble preget av mange utvisninger, spesielt for Bergen.
Ski utlignet til 5-5 i det 48.05 min.  Og det skapte så mye frustrasjon hos Bergen, så de besøkte utvisnings boksen ofte.

Ski fikk ikke så mye ut av power play idag heller.  Og Bergen hadde nr 14 Johan de Jonge som var veldig god og fikk inn 2 mål på slutten, så Bergen vant kampen 7-5.