fredag 11. januar 2013

U16 med stor seier over HL/Furuset 98

Så var det ny kamp mot serie lederen HL/Furuset hjemme igjen.  Skulle Ski ta dem denne gangen også?

Ski gikk ut hardt og presset HL/Furuset fra første minutt.  Nå skulle Ski bevise at forrige hjemme seier mot HL/Furuset ikke var noen tilfeldighet.

Ski scoret det første målet etter 02:08.  Det så ut til å bli den samme kamp utviklingen som forrige hjemme kamp mot HL/Furuset.  1.periode endte med Ski ledelse 3-0.

2. perioden ble mer jevn spilt, men Ski hadde taket på kampen.  Denne perioden endte 5-3 til Ski.  Så denne perioden vant HL/Furuset perioden,  Perioden ble litt preget av utvisninger og litt mindre trykk fra Ski.  Ski hadde kontrollen.

3.perioden ble mer lik 1.perioden.  Ski hadde presset og scoret flere flotte mål.  Det virket som HL/Furuset mistet troen på seier og ble mer frustrert enn ivrige til å prøve å ta igjen Ski.

Det var noen av Ski spillerne som spilte på uvante plasser, men det taklet dem veldig godt.

Det var en spennende og flott kamp med stort spill fra Ski.  Lag innsatsen kan man ikke klage på.  Ski hadde også en eventyrlig mulighet til å score på åpent mål, men Ski spilleren ble forstyrret av at HL/Furuset keeperen kastet kølla etter Ski spilleren.

Det gode trenings samarbeid mellom lagene og innsats er sikkert en av årsakene til at Ski spilte så bra idag.

Ski spilte veldig gått som ett lag, så det ble en veldig velfortjent seier til Ski 9-4.

Det var 2 spillere fra U15 som fremhevet seg på scoringslisten denne gangen, kjempe flott gutter.