søndag 31. oktober 2010

Ujevnt spill kostet seieren

Karan scoret

Da ishockeygutta på U14 fant tonen rant måla inn, men det hjalp lite når motstanderen spilte jevnt bra hele kampen gjennom.

Fredag kveld 29.10.10 møttes Ski IL Ishockey U14 Hasle Løren til seriekamp, sesongens første på hjemmebane for Ski. Forrige kamp endte med seier så her var det lov å forvente bra spill.
Og det begynner jo bra. Etter drøyt 3 minutter setter Snorre Aadahl Karikoski pucket i nettet, og det står 1-0 til Ski. Men jubelen legger seg knapt før Hasle Løren utligner. Mye av spillet blir etter hvert foran Ski's mål. Hasle Løren fester grepet om kampen, men kombinasjon av bra keeperspill og dårlig uttelling på sjansene gjør at det tar nesten 10 minutter før neste scoring; Hasle Løren legger fortjent på til 2-1.

Også på tribunen har Hasle Løren overtaket, først når Ski nå ligger under våkner hjemmepublikummet og startet med sine heiarop. Men det ser dessverre ikke ut til nytte. Hasle Løren er i siget og i løpet av ett minutt scorer de to ganger, og med et par minutter igjen av perioden står det 4-1.

Men så; Mathias Derås Pettersen snapper pucken midt på banen og går alene mot keeper. Klarer akkurat å lure pucken bak ham; det står 4-2 og vi øyner et håp om at ting kan snu seg. Lagene går til pause og skuddstatistikken bekrefter inntrykket; 9 til Ski og 17 til Hasle Løren.

Over i 2. perioden. Hasle Løren går rett mot Ski's mål og bruker bare 45 sekunder på å øke sin ledelse til 5-2. Men nå våkner Ski igjen. De neste minuttene produseres mange god sjanser, men godt keeperspill forhindrer scoring. Og så, endelig; Nikolai Mood Martinsen dribler seg gjennom hele Hasle Lørens forsvar og setter pucken resolutt i buret. Og det bare fortsetter. Godt samspill, gode angrep og igjen smeller det rundt ørene til Hasle Lørens keeper. Karan Singh Nijjer får pucken og fyrer av et skudd - rett i nota! Det er 5-4.

Vi øyner muligheten for utligning, og kanskje også seier. Men Ski spiller ujevnt i denne kampen, igjen er det Hasle Løren som fester grepet og i løpet av et par minutter scorer de to ganger. Men Ski gir ikke opp. Det gjenstår ca 45 sekunder når Vebjørn Midtbø Nilsen får pucken og fyrer av et langskudd - rett i mål. Flott skudd, men det hjelper dessverre ikke denne gang. Når dommeren blåser av står det 7- 5; Hasle Løren vinner kampen fortjent.

Mon tro om det er mange A-mennesker blant Ski-guttene. De spilte jo mye bedre forrige kamp, og den gikk tidlig en morgen..