søndag 28. november 2010

Vant skuddstatistikken men tapte kampen

Fredag 26.11.2010 møttes Ski Ishockey U14 Frisk Asker til seriekamp i Ski Ishall.

En kranglet hydraulikk på isprepareringsmaskinen sørget for utsatt kampstart, og liten tid til oppvarming på isen. Først etter ca 10 minutter setter spillet seg, og målsjanser begynner å komme.

Mye av spillet foregår foran Frisk Askers mål, og målsjansene kommer stadig tettere. En scoring ligger i luften. Det gjenstår ca 2 minutter av 1. periode når Ski spiller nr 4 Mads kommer alene mot keeper. Han setter pucken resolutt i nota og Ski går til pause med ledelse 1-0. Ikke ufortjent når man ser på skuddstatistikken; 11 til Ski og 6 til Frisk Asker.

Isprepareringsmaskinen har nå gitt seg. I pausen kommer den medgjørlig ut på isen og sørger igjen for blank og fin is. Og når dommeren blåser i gang 2. periode ser vi også raskt at det er Frisk Asker som vil mest. De går rett i angret. 30 sekunder tar det; det står 1-1. Og slik fortsetter det. Frisk Asker overtar spillet utover i perioden, og etter 11 minutter øker de til 2-1. Men så skjer det noe. Flere spillere fra Frisk Asker blir utvist på rekke og rad, og på det meste sitter det 3 i boksen. Ski spiller flere minutter i overtall, men klarer dessverre ikke å utnytte det. Frisk Asker har en god keeper som redder det meste. Det mangler ikke på sjanser, men keeper redder alt! Asker blir igjen fulltallig, og Ski jager en utligning. Så nære så nære, men i stedet blir det Frisk Asker som legger på til 3-1. Og det er sifrene som lyser på tavla når dommeren blåser av kampen. Alt i alt en bra kamp, og samlet skuddstatistikk viser: Ski 26, Asker 14. Men dessverre altså ikke kampresultatet.