lørdag 5. mars 2011

Flest skudd men færrest mål

Fredag 4.3.2011 møtte Ski IL Ishockey U14 Frisk-Asker til seriekamp i Ski Ishall.
Det ble en jevn åpning av kampen. Ski spiller til tider bra ishockey, men pasninger og avslutninger sitter ikke alltid helt som de skal. Begge lagene har sine sjanser, og heller ikke Frisk-Asker får noen uttellinger i form av scoringer i første del av perioden.
Men så, etter ca 16 minutter får Mathias Derås Pettersen en sjanse. Får med seg pucken fra midtsonen, og dribler forsvar og keeper og setter pucken fint i mål. Ski leder 1-0. Men flere mål blir det ikke i 1.periode.
2. periode startet med to store sjanser til Ski, men dessverrre ikke mål. I stedet blir det Frisk-Asker som kontrer og utligner til 1-1. Og knappe minuttet etterpå er de der igjen, og går opp til 2-1 ledelse. Men Ski gir ikke opp og jager en utligning. Vi nærmer oss nå 5 minutter spillt av 2. periode. Andres Berthelsen serverer en flott pasning til Mathias Derås Pettersen, som igjen skyter pucken rett i nota. Utagbart for keeper, og det står 2-2.
Spillet bølger frem og tilbake; en scoring ligger i luften men hvem går den til. Igjen er det Frisk-Asker som får best uttelling. To raske og effektive angrep, og i løpet av ett minutt scorer de to mål. Det står nå 4-2, og Ski jager en scoring. Og så;  Andreas Bertehlsen får pucken flott servert fra Håvard Linnerud, og i god posisjon foran målet smeller han den rett i mål. 4-3, og nytt håp.
Det blir en spennende avlutning på kampen. Ski-spillerene jobber som helter, og er så nære så nære en utligning. Men i stedet blir det Frisk-Asker som med sine effektive avslutninger får siste målet, og vinner kampen 5-3. Men Ski hadde i det minste flest skudd på mål; 17 mot Frisk-Asker sine 13. Men det hjalp lite denne gang. Det er jo målene som teller...