søndag 27. mars 2011

Siste serie kamp mot Ringerike

Er det mulig å få pucken igjennom alle disse?  ehhh nei

Så var vi klarer for sesongens siste serie kamp mot Ringerike som ble spilt i Ski Ishall.
Kampen startet med noen endringer som viste seg å være ett sjakk trekk.  Robin Farberg skulle spille frem og den tilliten viste Robin med å score det første målet til Ski.  Ikke nok med det så scoret han også mål nummer 2 i kampen.
Det var en farts full kamp med mange muligheter for Ski spillerne, men så var det det å få pucken i målet.
Ski styrte det meste av spillet og hadde en viss kontroll.  Så stillingen ble 2-0 til Ski etter første periode.
Serien for U14 har keeper poeng, dvs. si at laget for ett ekstra poeng, hvis de bruker 2 keepere som spiller hver sin periode.  Så da ble det debut for Mathias Simonsen fra Team 98.
Han fikk sine utfordringer og gjorde det kjempe bra.
Så kom Andreas Berthelsen på ett ride og sendte av ett skudd fra så og si død vinkel.  Ett skudd som keeper ikke hadde sjansen på.  Inn ved nærmeste stolpe og inn i nettveggen og rett ut igjen.  Kjempe mål.
Mot slutten fikk Ringerike sitt trøste mål, en scoring som var vell plassert utenfor rekkevidde til Ski keeperen.
Det ble til tider litt ampert ute på banen, flere utvisninger som skapte spenning i kampen, etter som Ski fikk flest utvisninger.
Men, Ski red av utvisningene og vant kampen 3-1.